Здравейте и от мен!
Аз си изтеглих програмата преди известно време, но все нямах време да разгледам форума и правилата и съм на път да изпусна срока и да събера някакви точки.
Дъщеря ми е с генетично заболяване, което предполага по-късно говорно развитие и поради тази причина отдавна съм се разтърсила за разни програми, стимули и игри за развитие на децата.
Още като беше 8 мес. /сега е на 2,2 год./, попаднах на инфо за Глен Доман - неговите книги и програми, които всъщност са основоположник на тази програма. Започнах да правя тематични карти - принтирам ги и ги ламинирам, и после ги показвам за кратко по неговата система, която всъщност е основно за деца с проблеми. Но след като направих доста плодове, зеленчуци, животни, части от тялото , мебели и др. по-основни думи, нещо зациклих и сега отдавна не съм правила нови снимки. Нямам идеи как да продължа, за действия ми се струва рано, цветове ли, незнам. Може би ще започна малко и с другата му програма за математика
Ще следя вашите постижения и материали, ако наистина стане програма на БГ, която да ползвам безплатно, мога да се включа със снимки и т.н. За повече нямам време, защото сега чакаме и братче
Кажете ми откъде мога да намеря информация за baby sign language?
Поздрави