co myslisz o plikach z drzewami?moze byc?
pracuje nad zdjeciami, bo wcale nie jest latwo, znalezc, skopiowac, wyciac, wkleic, w sumie kupe czasu na to idzie:)
w najblizszym czasie musze zwolnic, wyjezdzamy do babci z Flawiuszkiem (tej wloskiej) i przy okazji
urzadzamy slub cywilny (tak, jestesmy bardzo nowoczesni
),
wkrotce dotra do mnie drewniane puzzle mapa swiata, opisze je, mysle, ze to dobra inwestycja, ale uwierze jak zobacze
jestem szczesliwa z racji tego, ze robia dla mojego synka cos konstruktywnego,
ciesze sie, ze ty Asiu masz podobny punkt wiedzenia, juz myslalam, ze zwariowalam
przedszkolanka mojego synka (ktora tez ma dziecko dwuletnie) nie chciala przeczytac ksiazek Domana
wymowila sie brakiem czasu i powiedziala, ze je przejrzala, ale obawia sie "zameczenia" dziecka,
rece mi opadly
pozdrawiam serdecznie
a, odnosnie do curriculum: (pamietasz tego wspolnego itd.) wycieto nam poniekad numer poniewaz ta organizacja zazadala od kazdego rodzica 300 dollarow (nawet jezeli byly 22 osoby...) i wiekszosc zrezygnowala...ja stwierdzialam, ze moze cos odloze i kupie je Flawkowi, ale nie wiem, czy cena teraz sie podniesie (wtedy zrezygnuje...)
i nadal nie potrafie przekonac meza (niemal) do zakupu Tweedle Wink...(masz jakis sposob
?
nie wczytalas sie w to?
wydaje mi sie, ze to siwtna stymulacja prawej polkuli...
jak tam zabawy Kajetana? ma juz 2 latka, czy wkrotce?
my ciagle bawimy sie babcia (zywa i prawdziwa)
ed.